Breid je kanotocht uit met eten en drinken

Een sportieve activiteit zoals kanoën kan flinke trek met zich meebrengen. Voor groepen vanaf 10 personen is het mogelijk om de dag te beginnen of eindigen met een kopje koffie met vlaai, een uitgebreide lunch of een gezellige barbecue. Let wel: dit dient vooraf gereserveerd te worden.

Maar ook voor kleinere groepjes is het zonder reservering mogelijk om gezellig plaats te nemen op ons uitnodigende terras voor een drankje. In samenwerking met ’t Boothuys Valkenswaard verzorgen wij, Kanoverhuur Valkenswaard, dit graag.

En dit alles gewoon op de verzamel-/eindlocatie van de kanotochten. Dat is wel zo gemakkelijk!

Benieuwd naar alle mogelijkheden of naar een sfeerimpressie van ‘t Boothuys? Bekijk hier dan snel de cateringlijst van ’t Boothuys Valkenswaard of kijk eens op de website van ’t Boothuys voor onder andere foto’s van deze ontvangstlocatie. Heb je nog vragen of speciale wensen? Laat het ons weten en wij denken graag met je mee!

Onderweg pauzeren

Niet alleen voor of na de kanotochten, maar ook tijdens het kanovaren is het mogelijk om even te pauzeren. Zo kom je onderweg langs Restaurant de Zwaan waar je eenvoudig kunt aanleggen voor een toiletbezoek of neem op het terras of in het restaurant plaats voor een lekker hapje of een drankje. Heb je zelf iets te eten en/of drinken meegenomen? Onderweg kom je enkele picknickplaatsen tegen, midden in de mooie natuur. Ook hier kun je de kano even op de kant leggen en genieten van een welverdiende pauze. Weer voldoende energie? Dan vervolg je je kanotocht weer richting Valkenswaard. Het riviertje de Dommel leidt je de weg.

Voor alle drank- en eetmogelijkheden van Restaurant de Zwaan, verwijzen we je naar de website van Café Restaurant de Zwaan in Borkel.

Onderstaande catering is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen.

Ontvangst

Consumptie vanaf € 2,00
Koffie/thee met vlaai € 5,00
Koffie/thee met worstenbroodje € 5,25

 

Lunches

Soep met stokbrood € 4,75
Lunchpakket  vanaf € 5,50
Lunchbuffet  € 10,50
Lunchbuffet Luxe € 12,50
Boothuys lunchbuffet  € 14,50

Barbecues

Barbecue € 18,50
Barbecue Luxe  € 21,00
Boothuys Barbecue € 23,00

Buffetten (min. 20 pers.) vanaf € 24,50
Friet / pizza wagen (min. 50 pers.) op aanvraag