Kanotochten op de Dommel

Op zoek naar een leuk dagje uit? Kanoën is een leuke en verfrissende activiteit voor jong en oud! Geniet van de prachtige natuur en vaar dwars door de Brabantse landschappen. U komt op plekjes waar u met de auto of fiets niet kunt komen, waardoor u kunt genieten van de groene weilanden en fraai begroeide oevers. Een korte of een lange kanotocht; het is uw keuze. In een 1 persoonskano of een open Canadese kano (2-3 personen) kunt u plezier en ontspanning prima combineren. Kanovaren is ideaal als uitje met kinderen, uitje met vrienden of lekker met z’n tweetjes als romantisch uitje. Kanoën is voor iedereen geschikt!

Het is prettig als u vooraf reserveert dat kan telefonisch (040-2042593) of via deze site. Mocht dat niet lukken dan bent u altijd welkom op onze locatie op de Molenstraat 203 en doen wij ons best om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. We vragen u om een kwartier vooraf de gewenste aanvangstijd te verzamelen om u in te schrijven en per pin of contant te betalen. Als de groep compleet is wordt u door ons naar de gewenste opstapplaats gebracht waarna u volledig zelfstandig de kanotocht kan gaan varen. Onderweg is er alle tijd en ruimte voor een picknick, of u kunt genieten op het terras van restaurant De Zwaan. Er zijn twee tochten mogelijk, namelijk vanuit Borkel en Schaft circa 8 km of vanuit Neerpelt (België) circa 15 km.

 

Elk uur instappen!

Elke dag van het jaar kunt u in de kano stappen voor één van onze kanotochten. Op elk heel uur tussen 10.00 uur en 15.00 uur wordt u vanaf het eindpunt van de kanotocht met de bus stroomopwaarts gebracht naar het beginpunt van uw kanotocht.

 

Tips voor meer leuke dagjes uit

Kanoverhuur Valkenswaard is onderdeel van Rofra Sportieve Arrangementen. Hierdoor kunnen we heel veel leuke dagjes uit aanbieden zoals solex rijden, tandem fietsen, mountainbike huren en verrassende GPS en tablet wandeltochten. Voor alle leuke dagjes uit kunt u het beste kijken op www.dagjeuiteindhoven.nl. Bent u met een groep van 10 personen of meer? Dan kunt u het beste op de Rofra site kijken.