Teamuitje Valkenswaard

Als bedrijfsuitje, groepsuitje met vrienden of een teamuitje met je (sport)vereniging lekker het water op in een kano? Een spetterend uitje in Valkenswaard (Brabant). Je kunt zelf kiezen voor een sportieve uitdagende of een ontspannen middag.  Dit alles midden in de prachtige Brabantse landschappen. Door de verschillende kanotochten die mogelijk zijn bij Kanoverhuur Valkenswaard wordt het gegarandeerd een leuke middag!

Een voorbeeld van een tijdschema voor leuk dagje uit met een kanotocht als groepsuitje of teamuitje kan bijvoorbeeld zijn:

  • 14.15 uur Ontvangst met een kopje koffie met vlaai bij ’t Boothuys
  • 14.45 uur Klaarmaken voor vertrek
  • 15.00 uur Vertrek met de bus naar de kano opstapplaats in Borkel
  • 15.15 uur Instructie over peddeltechniek en veiligheid
  • 17.15 uur Einde van de kanotocht, jullie wandelen terug naar ’t Boothuys (3oom)
  • 17.30 uur Tijd om te douchen of plaats te nemen op het uitnodigende terras
  • 18.00 uur Aanvang heerlijke barbecue met drankafkoop
  • 20.00 uur Verwachte eindtijd van jullie programma

Laat ons weten wat jullie graag willen doen en wij maken een passende offerte. Doordat Kanoverhuur Valkenswaard onderdeel is van Rofra Sportieve Arrangementen kunnen we behalve het kanoën ook diverse andere activiteiten organiseren met of zonder catering.

Arrangementen

Kanovaren is een leuke activiteit om te combineren met een andere sportieve, creatieve of recreatieve activiteit. Een echte survival, de Robinson Spelen, Paintball, Graffiti Spuiten en nog 100 andere combinaties zijn mogelijk. Ook is het kanovaren heel goed te combineren met een gezellig ontvangst, een lunch of barbecue, maar ook buffetten behoren tot de mogelijkheden. Doordat Kanoverhuur Valkenswaard onderdeel is van Rofra Sportieve Arrangementen en ’t Boothuys kunnen we een bedrijfsuitje, teamuitje of groepsuitje organiseren met de meest uiteenlopende en unieke activiteiten. We denken graag met je mee voor een geslaagd dagje uit met personeel en/of vrienden!

Of kijk eens op onze pagina arrangementen of overige groepsuitjes.

Slecht weer. Wat nu?

Geen zorgen! Bij Kanoverhuur Valkenswaard mag je kanotochten bij slecht weer op de dag zelf kosteloos verzetten naar een andere datum. Wil je graag een alternatief programma achter de hand hebben in geval van slecht weer? Dan is het mogelijk om een slecht weer optie af te nemen. Er wordt dan een ander programma naar keuze voor jullie vrij gehouden. Op de dag zelf mag je dan (in overleg) beslissen welk programma wordt gedaan. Toch kanovaren of de vervangende activiteit. Uiteraard betaal je hier wel een kleine vergoeding voor. Hiermee koop je als het ware een stukje risico af. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kinderfeestjes en schoolreisjes

Kanovaren is geschikt voor jong en oud en ideaal als bedrijfsuitje of familie-uitje. Maar ook voor scouting, (sport)verenigingen en scholen is kanoën een leuke activiteit.

Bij scholen en kinderfeestjes varen de kinderen met drie personen in een kano. Standaard is het aan jullie om te zorgen voor volwassenen begeleiding, maar het is ook mogelijk om dit door Kanoverhuur Valkenswaard te laten verzorgen. Voor meer informatie over het kanovaren als schoolreisje, zie de pagina Kanovaren met school. Benieuwd naar alle andere leuke kinderfeestjes en schoolreisjes verwijzen we je graag naar de Rofra website.