Informatie Corona Virus

Kanovaren met corona – informatie en maatregelen 


Je kunt bij ons nog lekker van de gezonde buitenlucht genieten. Kanovaren met corona kan volgens onderstaande voorwaarden:

  1. Individuele activiteiten met met 1 huishouden of max. 4 personen zijn toegestaan waarbij rekening gehouden wordt met de maatregelen die zijn opgesteld door het RIVM.
  2. Bij voorkeur boek je de reservering online en betaal je deze direct via Ideal. Mocht dit niet mogelijk zijn kun je bij ons per pin of contant betalen.
  3. ’t Boothuys en onze kleedkamers en douches zijn gesloten i.v.m. COVID 19.

Boek hier eenvoudig je kano.

 

Maatregelen m.b.t. het kanovaren:

  • Kies voor een 1-persoons kajak of ga met maximaal 2 personen in een Canadese kano om zo de afstand van 1,5 meter te bewaren. Gezinnen met kinderen of personen onder de 18 jaar mogen wel met meer dan 2 personen in een open Canadese kano.
  • Het dragen van een mondkapje tijdens het busvervoer voor het kanovaren is verplicht voor personen vanaf 13 jaar. U kunt zelf een mondkapje meenemen of deze bij ons kopen voor € 1,50 per stuk.
  • Tijdens het wachten op de bus, tijdens de instructie en bij aankomst op het kano eindpunt is het verplicht om 1,5 m afstand te houden van anderen.
  • I.v.m. groepsvorming is het niet toegestaan om tijdens de kanotocht uit te stappen. Je mag alleen in de kano zelf picknicken.
  • Bij het eindpunt word je verzocht direct de kano uit het water te halen en deze bij de aanhangers neer te leggen. Verlaat dan meteen de uitstapsteiger en maak ruimte voor anderen.
  • In verband met de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid en het reisadvies voor België is het momenteel niet mogelijk om te kanovaren vanaf Neerpelt.

Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws.