verhuur kajak

Informatie Corona Virus

Informatie en maatregelen omtrent het Corona Virus

GOED NIEUWS! We zijn open maar hoe gaat dit in zijn werk tot en met 20 mei?

Je kunt bij ons nog lekker van de gezonde buitenlucht genieten. Zeker met het mooie weer in aantocht. Dit kan op de volgende voorwaarden:

  1. Individuele activiteiten zijn toegestaan waarbij rekening gehouden wordt met de maatregelen die zijn opgesteld door het RIVM.
  2. Gezinnen of groepen tot maximaal 2 personen (als het geen gezin betreft) kunnen bij ons terecht voor een dagje uit.
  3. Bij voorkeur boek je de reservering online en betaal je deze direct via Ideal. Mocht dit niet mogelijk zijn kun je bij ons per pin betalen.
  4. Wij zorgen er voor dat je alleen van start gaat en dat er geen andere groepen aanwezig zijn op het moment dat je met je activiteit gaat beginnen.
  5. Het is niet toegestaan om gebruik te maken van onze toiletten.
  6. Alleen de kanotocht vanaf Borkel is mogelijk. Vanaf Neerpelt kan er voorlopig niet worden gekanood (i.a.v. lock down in België).

De kanotocht vanaf Borkel wordt vanaf maandag 18 mei 2020 omgezet in de alternatieve kanotocht vanaf de Venbergse Watermolen naar de Volmolen in Waalre. De Dommel is namelijk vanaf maandag voor onbepaalde tijd afgesloten vanaf de Belgische grens tot aan de Venbergse Watermolen in Valkenswaard. Daarom hebben wij een tijdelijke alternatieve route opgezet. Dit is dus de route die je voorlopig vaart als je de kanotocht vanaf Borkel boekt. De route is ongeveer net zo lang als die vanaf Borkel en duurt ook 1,5 à 2 uur. Je start nu bij de Venbergse Watermolen (waar je normaal uitstapt) en vaart naar de Volmolen in Waalre. Tussentijds moet je 1 keer de kano verlaten om de Dommelse Watermolen te passeren. Wanneer je bent aangekomen bij de Volmolen word je met de bus teruggebracht naar de Molenstraat in Valkenswaard. Het verzamelpunt voor het kanovaren blijft gewoon aan de Molenstraat 203a in Valkenswaard. 

Boek hier eenvoudig je kano.

 

Maatregelen m.b.t. het kanovaren:

  • Kies voor een 1-persoons kajak of ga met maximaal 2 personen in een open Canadese kano om zo de afstand van 1,5 meter te bewaren. Gezinnen met kinderen mogen wel met meer dan 2 personen in een open Canadese kano.
  • Wij kunnen jullie met ons busvervoer naar de kano opstapplaats toebrengen (hierbij houden wij rekening met een maximum aantal personen per bus en de onderlinge afstand).
  • Na afloop van de kanotocht worden de peddels en het zitoppervlak gedesinfecteerd.

Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws.