Kano huren en meer!

Een kano huren is een leuke activiteit om te combineren met andere activiteiten, zo heb je al snel een dagvullend programma. We bieden arrangementen aan voor groepen tot 10 personen en voor groepen vanaf 10 personen.

Ook als je liever niet wilt kanovaren, hebben we zo’n 100 andere uiteenlopende groepsuitjes in Valkenswaard om uit te kiezen. Kanoverhuur Valkenswaard is onderdeel van Rofra Sportieve Arrangementen vandaar dat we heel veel leuke groepsuitjes en dagjes uit kunnen bieden. Wil je de kanotocht combineren met een andere activiteit? Dat kan! Laat ons weten wat je graag wilt doen en wij helpen je graag verder met de organisatie van een leuk dagje uit.

GPS Kano Adventure (vanaf 4 personen)

Een avontuurlijk dagje uit waarbij een kompas en het GPS systeem een grote rol spelen. Na een korte uitleg over het GPS apparaat, start de wandelroute. Onderweg word je uitgedaagd met verschillende doe- en denkopdrachten. Beantwoorden jullie de vragen juist, dan leidt de wandeltocht jullie naar de kano opstapplaats. Het is ook mogelijk om de wandeltocht te vervangen voor een fiets- of steptocht met GPS.
Na een duidelijke instructie over het kanovaren, varen jullie zelfstandig door het natuurgebied de Malpie terug naar Valkenswaard. Geniet van al het mooie Brabantse natuurschoon om je heen.
Het eindpunt van de kanotocht is bij de Venbergse Watermolen in Valkenswaard, op 300 meter afstand van jullie eerdere startlocatie ’t Boothuys.

Tijdsduur: 4 à 4,5 uur durende ontdekkingstocht
Prijs: vanaf € 19,50 per persoon (minimaal 4 personen)
Inclusief: GPS wandeltocht 2 uur (3,5 km) en ongeveer 2 uur Kanoën (8km)
Ideaal als: uitje met het gezin, vriendenweekend, vrijgezellenfeest, schoolreisje of bedrijfsuitje

 

Peddel en Pedaal (vanaf 10 personen)

Deze dag staat geheel in het teken van genieten van de natuur en alles om je heen. Begin de dag met een lekker kopje koffie of thee en een heerlijk stuk verse vlaai van de bakker. Stap vervolgens op de fiets of tandem voor een schitterende tocht door de Kempen. Tegen het middaguur komen jullie terug bij ’t Boothuys waar een heerlijke lunch staat te wachten. Zodra jullie weer helemaal opgeladen zijn en vol nieuwe energie, brengen we jullie naar de kano instapplaats. Even een korte instructie over onder andere veiligheid en peddeltechniek en jullie zijn klaar om het water op te gaan! Een buitengewoon mooie tocht door het natuurgebied de Malpie terug naar Valkenswaard met als eindpunt de Venbergse Watermolen in Valkenswaard, op 300 meter afstand van jullie eerdere startlocatie ’t Boothuys.

Tijdsduur: 5 uur genieten in de natuur
Prijs: vanaf € 37,50 per persoon (minimaal 10 personen)
Inclusief: koffie/thee met vlaai | Tandem- of fietstocht van 2 uur | Lunchbuffet | Vervoer naar kano opstapplaats | Kanotocht 2 uur (8 km)
Ideaal als:  bedrijfsuitje, groepsuitje, familiedag, vriendenweekend of vrijgezellenfeest

Kanovaren en Opsporing Verzocht (vanaf 4 personen)

Een spannende wandeltocht gecombineerd met een kanotocht. Een arrangement voor iedereen die optimaal van de natuur wil genieten. Bij aankomst wordt u welkom geheten en krijgt u uitleg over het tablet spel Opsporing Verzocht. Met behulp van een tablet gaat u de natuur in op zoek naar aanwijzingen om te achterhalen wie de moordenaar is. Als dat is gelukt kun je even een drankje nuttigen in ’t Boothuys (optioneel). Aansluitend stapt u in de bus voor de ontdekkingstocht over het water.

Tijdsduur: 4 à 4,5 uur genieten in de natuur
Prijs:  € 31,00 per persoon (minimaal 4 personen)
Inclusief: vervoer naar de kano opstapplaats
Ideaal als:  bedrijfsuitje, groepsuitje, familiedag, vriendenweekend of vrijgezellenfeest

Solex rijden en Kanovaren (vanaf 2 personen)

Leuk! Combineer een spetterende kanotocht met het nostalgische solexrijden! In de ochtend krijgt u uitleg over deze bijzondere brommertjes en in de middag gaat u op ontdekkingstocht over het water. Geschikt voor iedereen die een (brommer) rijbewijs heeft en houdt van lekker buiten zijn. Vanaf 10 personen krijgt u € 2,00 pp korting en kunt u het programma compleet maken met bijvoorbeeld een kopje koffie met vlaai, lekkere lunch of uitgebreide barbecue.

Tijdsduur: 5 uur genieten in de natuur
Prijs:  € 44,50 per persoon
Inclusief: vervoer naar de kano opstapplaats
Ideaal als:  bedrijfsuitje, groepsuitje, familiedag, vriendenweekend of vrijgezellenfeest