kanovaren met corona

Kanovaren vanaf Borkel

Kanoverhuur vanaf Borkel

  • Do you want to read information about a canoe trip from Borkel in English? Click here.

 

Zin om een lekker middagje erop uit te gaan? Lekker buiten, genieten van de natuur? Dan kun je een kano huren bij kanoverhuur Valkenswaard. Ook ideaal als uitje in de vakantie!

Vanuit Borkel en Schaft vaar je een mooie kanotocht van 8 kilometer in ongeveer 2 uur terug naar Valkenswaard. Deze kanotocht is geschikt voor jong en oud. 8 km is een leuke afstand voor een ochtend of middagje weg. Na ongeveer 20 minuten kanoën op de Dommel kom je langs restaurant De Zwaan waar je even kunt uitrusten met een lekker hapje en een drankje. Als je (weer) doorvaart kom je al snel in natuurgebied De Malpie terecht. Na ongeveer 1,5 uur kanovaren kom je een grote picknickplaats tegen. Het eindpunt van deze kanotocht is bij de Venbergse Watermolen in Valkenswaard op 300 meter van ’t Boothuys.

Soort kano’s

Voor het kanovaren kun je kiezen uit een 1-persoonskano of een open Canadese kano. De 1-persoonskano ofwel kajak is natuurlijk geschikt voor 1 persoon. De open Canadese kano is geschikt voor 2 volwassenen en 1 of 2 kleine kinderen(3-6 jaar). Het maximaal toelaatbare gewicht per kano is circa 180 kilo.

Ontvangst in ’t Boothuys

Kanoverhuur Valkenswaard heeft een eigen ontvangst locatie met vele faciliteiten waar je gratis gebruik van mag maken. ’t Boothuys is ruim opgezet met een uitnodigend terras, een groot parkeerterrein waar je gratis mag parkeren, en gebruik mag maken van de uitgebreide toiletgroepen en gescheiden kleedkamers met douches. We zijn de enige kanoverhuurder in de buurt die deze faciliteiten aanbiedt.

Tip voor de jongere kinderen

Op zoek naar een kleine activiteit om de jongere kinderen bezig te houden de kanotocht? Dan is de kids survival tas echt een aanrader! Je kunt deze online reserveren en bij aanmelden zal deze voor jullie klaarstaan. Kunnen ze alle opdrachten in het boekje afronden? Door middel van een verrekijkertje en vergrootglas? In het tasje zit ook wat lekkers! Bij terugkomst mogen ze de kaart bij de balie laten zien en ontvangen zij nog een klein presentje.

Goed weer garantie

Een heel groot pluspunt om een kanotocht te boeken bij kanoverhuur Valkenswaard is dat je de kanotocht kosteloos mag verzetten bij slecht weer. Je kunt dus met een gerust hart een kanotocht boeken en als het slecht weer is mag je deze zonder problemen en zonder vragen weer  verzetten. We hopen er natuurlijk op dat je dan een ander keertje weer bij ons komt kanoën.

Prijzen kano huren vanaf Borkel

Kano typeKanotochtPrijs
1-persoonskanoVanuit Borkel € 20,00 per kano
open Canadese kanoVanuit Borkel€ 40,00 per kano
Bagage tonnetje
1 ton per reservering gratis (t/m 10 personen)
Zwemvestgratis huur
Kids survival tasje€5,00

Prijzen zijn inclusief BTW en standaard ongevallenverzekering

Je kunt gemakkelijk online een kanotocht reserveren via onderstaande button maar als je liever persoonlijk contact wilt dan kun je bellen naar  +31 (0)40 293 90 78 of een mailtje sturen naar info@kanoverhuurvalkenswaard.nl