kanovaren voor scholen

Kanovaren voor scholen

Een betaalbaar schoolreisje op het water!

 

Kanovaren als schoolreisje is en blijft bij uitstek het populairste schoolreisje. Veel lol gegarandeerd en heel betaalbaar. Ideaal als introductiedag, schoolreisje of als activiteit tijdens het schoolkamp. Onze activiteiten zijn geschikt voor zowel basisscholen (leerlingen vanaf 8/9 jaar), middelbare scholen als het beroepsonderwijs. Laat de leerlingen kennismaken met de prachtige Brabantse natuur en riviertje de Dommel. Een avontuurlijke kanotocht waarbij droog blijven niet is gegarandeerd! Leerlingen varen met drie personen per open Canadese kano. Per kano krijgen ze twee peddels mee. Onderweg kan er gewisseld worden van plek zodat iedereen kan peddelen.

Begeleiding volwassenen

Na een korte instructie over onder andere veiligheid, peddeltechniek en het milieu gaan de leerlingen per 3 in een kano varen over de Dommel. Omdat de kinderen minderjarig zijn is begeleiding van volwassenen verplicht. Met name in de voor- en achterhoede. 1 begeleider per 15 leerlingen is vrij van betaling. Graag vernemen wij vooraf het aantal deelnemende kinderen en deelnemende begeleiders. Begeleiders zullen met tweeën in een Canadese kano varen. Liever in een eenpersoonskano? Ook dit is mogelijk. Gelieve dit bij de reservering door te geven.

Zwemvesten

Zwemvesten zijn gratis bij ons te leen en zijn verplicht voor iedereen zonder zwemdiploma. Gelieve vooraf door te geven of jullie gebruik willen maken van zwemvesten. Wij zorgen dan voor voldoende zwemvesten.

Personenvervoer

Heeft u geen vervoer vanaf school naar onze verzamellocatie in Valkenswaard? Geen probleem! Wij kunnen het vervoer voordelig voor jullie verzorgen. Vraag hiervoor vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij denken graag met jullie mee om er een onvergetelijke dag van te maken!

Dagprogramma’s

De kanotocht met een lengte van 8 kilometer vanaf Borkel  is goed voor ongeveer 2 – 2,5 uur vaarplezier! Op zoek naar een langer dagprogramma? Ook dit is mogelijk! Combineer het kanoën bijvoorbeeld met paintballen, een uitdagende survival of ludieke zeskamp.

Bij grote groepen kan er ook met een wisselprogramma worden gewerkt. Zie hier onder voor een aantal leuke dagprogramma’s waarbij de kanotocht wordt gecombineerd met een andere leuke activiteit.

Schoolkamp

De vraag naar een schoolkamp in Nederland wordt steeds groter. Kanoverhuur Valkenswaard springt daarop in, in samenwerking met Rofra! Kanovaren, GPS tochten, mountainbiken, zwemmen, ludieke teamspelen en survival zijn allemaal leuke activiteiten voor de invulling van uw schoolkamp. Ook overnachtingen kunnen wij voor u verzorgen in een nabij gelegen blokhut, slapen op een camping in tenten, een groepsaccommodatie of bij Stayokay Valkenswaard. We denken hierin graag met u mee en houden rekening met uw budget en uw wensen.

Prijslijst

Arrangement25 - 50 pers.51-100 pers.101-150 pers.vanaf 151 pers.
Kanotocht scholen € 9,00€ 8,00€ 7,50€ 7,00
Kano en kinder paintball€ 21,00€ 19,50op aanvraagop aanvraag
Kano en junior paintball€ 23,00€ 21,50op aanvraagop aanvraag
Kano en survival€ 21,00€ 19,50op aanvraagop aanvraag
Kano en sterrenslag€ 24,00€ 22,50op aanvraagop aanvraag
Kano en skifun€ 19,50€ 18,00op aanvraagop aanvraag