kanoverhuur voor scholen

Kanoverhuur voor scholen

Een betaalbaar schoolreisje op het water!

Kanoverhuur voor scholen is en blijft bij uitstek het populairste schoolreisje. Veel lol gegarandeerd en heel betaalbaar. Ideaal als introductiedag, schoolreisje of als activiteit tijdens het schoolkamp. Onze activiteiten zijn geschikt voor zowel basisscholen (leerlingen vanaf 8/9 jaar), middelbare scholen als het beroepsonderwijs. Laat de leerlingen kennismaken met riviertje de Dommel. Een avontuurlijke kanotocht waarbij droog blijven niet is gegarandeerd! Leerlingen varen met drie personen per open Canadese kano. Per kano krijgen ze twee peddels mee. Onderweg kunnen de leerlingen wisselen van plek zodat iedereen kan peddelen.

Begeleiding volwassenen

Na een korte instructie over onder andere veiligheid, peddeltechniek en het milieu gaan de leerlingen per 3 in een kano varen. Omdat de kinderen minderjarig zijn is begeleiding van volwassenen verplicht. Met name in de voor- en achterhoede. 1 begeleider per 15 leerlingen is bij kanoverhuur voor scholen vrij van betaling. Graag vernemen wij vooraf het aantal deelnemende kinderen en deelnemende begeleiders. Begeleiders zullen met tweeën in een Canadese kano varen. Liever in een eenpersoonskano? Ook dit is mogelijk. Gelieve dit bij de reservering door te geven.

Zwemvesten

Zwemvesten zijn gratis bij ons te leen en zijn verplicht voor iedereen zonder zwemdiploma. Gelieve vooraf door te geven of jullie gebruik willen maken van zwemvesten. Wij zorgen dan voor voldoende zwemvesten.

Personenvervoer

Hebben jullie geen vervoer vanaf school naar onze verzamel locatie in Valkenswaard? Geen probleem! Wij kunnen bijvoorbeeld het vervoer voordelig voor jullie verzorgen. Vraag hiervoor vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij denken graag met jullie mee om er een onvergetelijke dag van te maken!

Dagprogramma’s

De kanotocht met een lengte van 8 kilometer vanaf Borkel is goed voor ongeveer 2 – 2,5 uur vaarplezier! Op zoek naar een langer dagprogramma? Ook dit is mogelijk! Combineer het kanoën bijvoorbeeld met paintballen, een uitdagende survival of ludieke zeskamp. Kanoverhuur Valkenswaard is onderdeel van Rofra Sportieve Arrangementen, waardoor er tal van mogelijkheden zijn.

Bij grote groepen werken we met een wisselprogramma. Daarvoor hebben we een aantal leuke dagprogramma’s waarbij je de kanotocht combineert met een andere leuke activiteit.

Schoolkamp

De vraag naar een schoolkamp in Nederland wordt steeds groter. Daarom speelt kanoverhuur Valkenswaard daarop in, in samenwerking met Rofra! Kanovaren, tabletspellen of mountainbiken. Maar ook een ludieke zeskamp en survival zijn leuke activiteiten voor de invulling van het schoolkamp. Daarnaast kunnen wij ook overnachtingen verzorgen in een nabij gelegen blokhut, slapen op een camping in tenten, een groepsaccommodatie of bij Harba Lorifa in Valkenswaard. We denken hierin graag met je mee en houden rekening met het budget en de wensen.

Prijslijst

Arrangement26 - 50 pers.51-100 pers.101-150 pers.vanaf 151 pers.
Kanotocht scholen € 12,00€ 11,00€ 10,00€ 9,00
Kano en kinder paintball€ 25,00€ 23,50op aanvraagop aanvraag
Kano en junior paintball€ 29,00€ 27,50op aanvraagop aanvraag
Kano en survival€ 27,00€ 25,50op aanvraagop aanvraag
Kano en sterrenslag € 31,00€ 28,50€ 26,00op aanvraag
Kano en skifun (maart t/m september)€ 24,00€ 23,00op aanvraagop aanvraag
Kano en skifun (oktober t/m februari€ 27,00€ 26,00op aanvraagop aanvraag