Kanovaren kinderfeestje

Kinderfeestje kanovaren

Kom gezellig kanovaren met je vriendjes en vriendinnetjes tijdens de kanoparty! Ben je avontuurlijk en houd je van water? Dan is het kinderfeestje kanovaren wat voor jou! Stap met z’n drieën in een kano en ga spetterend te water. Je verzamelt bij ’t Boothuys vanwaar we jou en je vriendjes of vriendinnetjes naar de kano opstapplaats in Borkel brengen.

Na een uitgebreide instructie over hoe je moet varen, hoe je het beste in kunt stappen en wat je moet doen als je omgaat, stap je in een open Canadese kano. Volwassen begeleiding is wel verplicht en we raden je aan om altijd een volwassenen vooraan en een volwassenen achteraan te laten kanoën. Een zwemvest is verplicht als je geen zwemdiploma hebt. Deze zijn gratis te leen bij Rofra.

De kanotocht duurt circa 2 à 2,5 uur. Onderweg kom je een paar aanlegsteigers tegen waar je mag uitstappen en mag picknicken. Je kunt dus zelf allemaal lekkere dingen meenemen als je het maar weer netjes opruimt, want we zijn wel te gast in de natuur.

Min. aantal deelnemers: 10
Tijdsduur: 2-2,5 uur
Min. leeftijd: vanaf 8 jaar

 

Do you want to read the information about the canoeing kids party in English? Click here.

Prijzen

Kano typeKanotochtPrijs (per persoon)
Kanoparty€ 13,00
Ontvangst met ranja en cake€ 2,50
Chips en pakje drinken voor onderweg€ 2,50

Extra’s

  • Ontvangst met ranja bij ‘t Boothuys
  • Chips en drinken om mee te nemen in de kano

Je kunt jouw kanoparty gemakkelijk via onderstaande button online boeken, maar bellen mag natuurlijk ook. We zijn 7 dagen per week tot 21.00 uur te bereiken op  +31 (0)40 293 90 78. Wil je liever per mail reserveren, dan kan dit via info@kanoverhuurvalkenswaard.nl